Rumble IT

Privacy en cookie policy

RUMBLE IT respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw verzoeken zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. RUMBLE IT zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw verzoek.

RUMBLE IT en de Wet bescherming persoonsgegevens RUMBLE IT verwerkt persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. De verwerking van de persoonsgegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens dan wel vrijgesteld van aanmelding op grond van het op de Wet bescherming persoonsgegevens gebaseerde Vrijstellingenbesluit.

RUMBLE IT gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een vraag, supportverzoek of reactie plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres nodig om uw verzoek uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om dit verzoek dat u uit heeft staan bij RUMBLE IT zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw verzoek en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u mogelijk extra informatie verschaffen die u mogelijk interessant vindt.
  • Als u bij RUMBLE IT een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw RUMBLE IT account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, zodat u deze niet bij iedere nieuw verzoek hoeft in te vullen.

RUMBLE IT verkoopt uw gegevens niet

RUMBLE IT zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw verzoek. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies
De website van RUMBLE IT maakt gebruik van cookies. Dit zijn tekstbestandjes die op de harde schijf van de computer worden opgeslagen. Onze cookies gebruiken we om bij te houden hoeveel bezoekers op onze site komen en om te analyseren hoe wij de website beter kunnen maken. Cookies worden nooit gebruikt om gegevens van persoonlijke aard of anderszins uit te lezen of te onderscheppen. Ze bevatten ook geen virussen of trojans. Ze zijn veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incidenten op websites over de hele wereld gebruikt. Cookies kunnen verwijderd worden door gebruik te maken van de help functie van de webbrowser.

Hoe gebruiken wij cookies?
Rumble-IT maakt gebruik van analytische cookies. Door middel van deze cookies kunnen wij de statistieken, via Google Analytics, van onze website bijhouden.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. 

Privacy
Wij hebben onze Google Analytics privacyvriendelijk ingesteld. Jouw IP-adres wordt als anoniem weergegeven en wij delen geen gegevens met Google.

Indien u vragen heeft over onze Privacy Policy, neem dan contact met ons op.