Webapplicaties

Web-based automatiseringsoplossingen

Bent u op zoek naar een partij voor de ontwikkeling van maatwerk applicaties? Rumble staat graag voor u klaar als het gaat om de ontwikkeling web-based oplossingen. Voor de ontwikkeling van applicaties maken wij gebruik van ons Rumble Framework.

Door middel van dit framework zijn wij in staat maatwerk oplossingen te bieden waarmee wij uw bedrijfsprocessen kunnen vertalen naar online oplossingen.

Bestaande software integreren

Heeft u al bestaande software waar u gebruik van maakt en wilt u hierop verder ontwikkelen? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Door middel van een API (Application Programming Interface) zijn wij in staat nieuwe oplossingen te ontwikkelen die volledig geïntegreerd kunnen worden met uw reeds bestaande software.

Maatwerk software

De investering van maatwerk software hoeft niet altijd hoger te zijn dan de investering in bestaande software, in tegendeel. Doordat wij werken met ons eigen platform zijn wij in staat in korte tijd een nieuwe applicatie te ontwikkelen. Het grote voordeel hiervan is dat de software volledig ontwikkeld kan worden op uw wensen en er minder beperkingen zijn ten opzichte van bestaande software. Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van maatwerk software zijn wij in staat snel bedrijfsprocessen te vertalen naar online oplossingen.

 Hierbij kunt u denken aan:

  • CRM-Software
  • ERP Oplossingen
  • Specifieke en of complexe bedrijfsprocessen die een maatoplossing vergen

Meer weten over webapplicaties?

+31 (0) 174 257 200